H-8790 Zalaszentgrót, Május 1. út 23.
Telefon: +36-70/420-0178   E-mail: uniferro@uniferro.hu
Fax: +36-83/361-869
 

Bojlerkazánok

BojlerkazánokAz UB típusú melegvíz boyler lakóházak, lakóépületek, középületek, üzemi fürdõk, ipari és mezõgazdasági létesítmények melegvíz ellátására szolgál. Üzembe helyezése félautomatikus, folyamatos üzeme automatikus. Állóhengeres kivitelû, acéllemezbõl hegesztéssel készül, alsó- felsõ vége mélydomború edényfenékkel van lezárva. A külsõ köpeny hõszigetelése 50 mm vastag salakgyapot, amely alumínium lemezburkolattal van ellátva. A boyler a biztonságos mûködéshez szükséges szerelvényekkel van felszerelve. A boyler hõmérséklet szabályozását az iker kivitelû tokozott hõmérsékletszabályozó és határoló valósítja meg. A terméket csak álló helyzetben szabad szállítani. Emelése daruval, vagy targoncával egyaránt történhet.

 

Miért válasszunk bojlerkazánt?

 

A bojlerkazán elsősorban lakossági szempontból rendkívül népszerű, hiszen használata egyszerű, a felszerelés után semmi dolgunk nincsen vele, a vizet automatikusan melegíti fel. A hőmérsékletszabályozás is automatikusan történik, nekünk csak ki kell választanunk a megfelelő csapot a langyos, meleg víz eléréséhez.

A bojlerkazánok a leggyakrabban családi házakban fordulnak elő, kifejezetten beltéri használatra lettek tervezve, így a külső hőmérsékleti ingadozást kevésbé bírják. A fürdőszobán belül a csapok, a fogyasztási hely közvetlen közelében szerelik fel, így a csőrendszer hővesztesége minimálisra csökkenthető. A beltéri alkalmazással még több hőveszteséget küszöbölhetünk ki, így a fenntartási költségei jelentősen csökkennek.

 

Cserélje újra elavult bojlerkazánját!

 

Az elmúlt egy évszázadban teljesen természetessé vált minden intézményben és háztartásban, hogy meleg víz folyik a csapból, napjainkra ez már mindenhol elengedhetetlen, és az alapvető létszükségletek közé tartozik. Ehhez szükség van egy úgynevezett bojlerkazánra, de kazán és kazán között is hatalmas különbségek lehetnek.
Fontos, hogy bojlerkazánunk minőségi és megbízható darab legyen, aminek mindennapos üzemeltetése biztonságos, viszont sok helyen még 30-40 éves darabok vannak használatban, melyek valami véletlen folytán még mindig működnek hellyel-közzel. Ezeket minden esetben érdemes egy modern és a kor technikai elvárásainak megfelelő darabra cserélnünk, ha szeretnénk hosszú távon is zökkenőmentes működést szavatolni. Továbbá bojlerkazánok az elöregedés során balesetveszélyessé is válhatnak a rejtett meghibásodások miatt. Összességében, ha azt szeretnénk, hogy bojlerkazánunk biztonságosan és megbízhatóan üzemeljen még hosszú évekig, akkor érdemes a több tíz éves vagy hibás darabokat egy újra cserélni.
Vásároljon tőlünk bojlerkazánt, ha nem szeretne kompromisszumot kötni a minőség és a teljesítmény tekintetében!

 

Hogyan válasszunk bojlerkazánt?

 

Szinte mindenkinek alapvető a meleg vízzel való zuhanyzás és mosogatás, azonban főként a családi házaknál figyelmet kell fordítani a bojlerkazánokra, ahonnan a meleg vizet nyerjük. Egy régi darab inkább veszélyforrás lehet, mintsem hasznos berendezés, ezért célszerűbb új bojlerkazánt vásárolnunk.
A vásárlást viszont jól meg kell fontolnunk, hogy hosszú éveken át ne legyen probléma bojlerkazánunkkal. Néhány tanács, ami segíthet a választásban:

  • Fontos szempont a tartály mérete és típusa. Bojlerkazán választása előtt mindig érdemes felmérni a rendelkezésre álló helyet és ahhoz mérten kiválasztani a megfelelő darabot. Választhatunk fekvő vagy álló bojler között is, helytől függően. Általában a fekvő tartály élettartama kicsivel rövidebb, mint az állóé és a vízkövesedésre is hajlamosabb.
  • A méret nem csupán a hely megfelelő kihasználása miatt fontos, hanem azt is figyelembe kell venni, hogy ne becsüljük alá vagy fölé a meleg víz fogyasztásunkat, hiszen ezzel pénzt spórolhatunk meg.

Válassza Ön is a legjobb minőségű bojlerkazánt, ami hosszú éveken át biztosítani fogja a meleg vizet! További információkért keressen minket elérhetőségeinken!