H-8790 Zalaszentgrót, Május 1. út 23.
Telefon: +36-70/420-0178   E-mail: uniferro@uniferro.hu
Fax: +36-83/361-869
 

Térelemes hőközpontok

Térelemes hőközpontokFővállalkozásban telepítünk olaj-gáztüzelésű konténer kazántelepeket, továbbá egyedi igények alapján kazánházak kivitelezését is elvégezzük.

A konténer jellegű mozgatható hőközpont különböző létesítmények fűtési vagy ipari technológiai célú gőzellátására alkalmas olaj vagy gáztüzelésű változatban.

 

A konténeres kazánházak előnyei :

  • kis befoglaló méret, modul rendszer
  • tetőtéri elhelyezhetőség
  • korszerű technika, kiváló minőség
  • gyors telepíthetőség
  • kisebb beruházási költség az épített kazánházakhoz képest

A berendezés konstrukciós adottságai lehetővé teszik széles körű variációk megvalósítását a szükséges igényeknek megfelelően. A gépészeti igényeket és a kezelést figyelembe vevő acélszerkezetű térelem tartalmazza a hő vagy technológiai gőztermelő egységeket és az ezek működtetéséhez szükséges villamos berendezéseket és automatikákat.

A konténerek külső megjelenésükben festett trapéz hullámlemez burkolattal, vagy festett betonyp hőszigetelt panelokkal ellátva építő jellegűek. A panelok közé az oldalfalba és a tető-felülvilágítóba polikarbonátból készült átlátszó felületeket helyezhetünk el, így biztosítva a természetes megvilágítást.

A helyszíni előkészítés alatt a komplett kazánháztervezéssel és a szükséges engedélyekkel együtt elkészül. A berendezés minden olyan csatlakozási hellyel és szerelvénnyel rendelkezik, hogy a helyszínre történő szállítás után szükséges csővezetéki és elektromos bekötések után rövid időn belül üzemkész.

A konténeres kazánházak alkalmazásával nemcsak megjelenésében, de belső műszaki tartalmában is világszínvonalú hőenergia ellátó központot tudunk telepíteni, melyre garancia társaságunk ISO 9002 mintakészítésű zárt láncú gyártási rendszere.

 

Térelemes hőközpontok telepítése

 

Ipari vállalkozást indít és a termelés növeléséhez szüksége van egy hordozható konténeres kazánházra? Nálunk jó helyen jár, hiszen vállaljuk olaj- és gáztüzelésű konténerek, hőközpontok kivitelezését és telepítését, beüzemelését. Egy konténeres hőközpont nagy segítségére lehet a hő termelésében, hiszen bármikor mozgathatja a különböző épületek, létesítmények között, így nem kell mindig újabb kazánházat telepíttetnie szakemberekkel.

A konténeres kazánháznak számos előnye van egy épített kazánházzal szemben, ezek közül a legfontosabb, hogy bármikor mozgatható létesítményről beszélünk, amelyet akár tetőtéren is elhelyezhet. A fejlett technikának köszönhetően hatékonyan termeli a hőt, melyre szüksége lehet ipari vállalkozása során. Egy térelemes hőközpont megrendelésével jelentős költségeket spórolhat meg, hiszen kivitelezése olcsóbb és fenntartása is költséghatékonyabb megoldást jelent, mint egy épített kazánházé.

Ha Ön is szeretné fejleszteni ipari vállalkozását, válassza a térelemes hőközpontok telepítését, melyek minőségi, fejlett technikával készülnek és költséghatékony megoldást jelenthetnek egy induló vállalkozás esetében is! Forduljon hozzánk konténeres kazánház telepítéséért!