H-8790 Zalaszentgrót, Május 1. út 23.
Telefon: +36-70/420-0178   E-mail: uniferro@uniferro.hu
Fax: +36-83/361-869
 

Melegvíz kazánok

melegvíz kazánokAz „U” típusú háromhuzamú melegvízkazán ipari alkalmazásra tervezett hegesztett acéllemez kazán, átmenő lángcsővel, és a lángcsövet körülvevő füstcsövekből álló konvektív huzamokkal.

A tüzelőberendezést az első fordítókamra ajtón kialakított nyílásra lehet rögzíteni, melynek kialakítása égőfelfogó lapon keresztül a tüzelőberendezéshez igazítható. A gondos tervezésnek köszönhetően a berendezés átlagos tüzelőberendezés alkalmazása esetén is kielégíti a jelenlegi környezetvédelmi előírásokat.

A tüzelőberendezés lángjának megfigyelésére az égőfelfogó perem felett elhelyezett kémlelőnyílás szolgál.

Az „U” típusú melegvízkazánok ipari kivitelű berendezések, melyek ideálisak meglévő fűtési rendszerbe történő beépítésre, de új fűtési rendszereknél is jól alkalmazhatók. A hidraulikai telepítés egyszerű, mivel a berendezéseknek kicsi a vízoldali ellenállása és minimális vízáramlás nincs a telepítésnél meghatározva. A kazán megfelelő hidraulikai kialakítással nagyon széleskörűen alkalmazható fűtési rendszerekhez illetve technológiai felhasználásra. A berendezéshez opcionálisan választható külső hőmérsékletfüggő szabályozás mely a berendezés üzemeltetését különlegesen takarékossá teszi.

A melegvízkazán szigeteléssel és festett lemezburkolattal ellátva kerül kiszállításra, mely a beszállítás és a telepítés idejére könnyen leszerelhető.

U3H Melegvíz kazánok általános gépkönyve