Az ipari kazángyártás szakértője 1947 óta
  • angol
  • német
  • Magyar

Cégünkről

Az UNIFERRO Kazán és Gépgyártó Kft., ill. az 1947-ben alapított jogelőd szövetkezet tevékenységét régóta kazánok, kazánházi berendezések, nyomástartó edények, komplett hőszolgáltató egységek, valamint acél és fémszerkezetek tervezése gyártása és kivitelezése határozza meg.

A kazánok 100-10.000 kW-ig gáz, olaj, 80-5000 kW teljesítménytartományban biomassza-tüzelésre, valamint különböző üzemmódra (melegvíz, forróvíz, gőz, termoolaj) készülnek az egyedi vevőigényeknek megfelelően.

A társaság az energetikai berendezések fejlesztése és gyártása területén fokozatosan fejlődött, gyártmánystruktúrája manapság már jelentősen kibővült a korszerű gyártási feltételekkel összefüggő műszaki, technológiai és telephely-fejlesztéseknek köszönhetően.

Szeretne egyedi kazánt, fémszerkezetet készíttetni? Tekintse meg termékeinket és érdeklődjön elérhetőségeinken!

A saját tervezésű, elismert minőségű berendezések elsősorban a hazai energetikai piacon kerülnek értékesítésre, de megtalálhatók Európa több országában is. A kazánok, nyomástartó berendezések az uniós szabványok és előírások szerinti tervezéssel, gyártással, vizsgálatokkal és minőségtanúsítással rendelkeznek.

A cég üzleti stratégiája a folyamatos gyártmány- és gyártásfejlesztés, hogy a gyártott termékek és a végzett szolgáltatások a vevők és felhasználók igényeit minél szélesebb körben kielégítsék, a versenyképességet erősítsék és ezáltal a gazdaságos működést hosszú időn keresztül biztosítsák.

Rendelkezünk DIN EN ISO 9001:2015 szabvány szerint tanúsított minőségügyi rendszerrel, valamint az EN ISO 3834-2, AD 2000 Mb. HPO hegesztőüzemi tanúsítvánnyal, MKEH-MMBH hatósági bizonyítvánnyal.