Az ipari kazángyártás szakértője 1947 óta
  • angol
  • német
  • Magyar

U típusú melegvízkazán

Kategória: Referenciák: Gőz-, melegvíz kazánok

Leírás

Általános bemutatás

Az „U” típusú háromhuzamú melegvízkazán ipari alkalmazásra tervezett hegesztett acéllemez kazán, átmenő lángcsővel, és a lángcsövet körülvevő füstcsövekből álló konvektív huzamokkal.

A tüzelőberendezést az első fordítókamra ajtón kialakított nyílásra lehet rögzíteni, melynek kialakítása égőfelfogó lapon keresztül a tüzelőberendezéshez igazítható. A tüzelőberendezés lángjának megfigyelésére az égőfelfogó perem felett elhelyezett kémlelőnyílás szolgál.

„U” típusú melegvízkazánok előnyei

A gondos tervezésnek köszönhetően a berendezés átlagos tüzelőberendezés alkalmazása esetén is kielégíti a jelenlegi környezetvédelmi előírásokat.

Az „U” típusú melegvízkazánok ipari kivitelű berendezések, melyek ideálisak meglévő fűtési rendszerbe történő beépítésre, de új fűtési rendszereknél is jól alkalmazhatók. A hidraulikai telepítés egyszerű, mivel a berendezéseknek kicsi a vízoldali ellenállása és minimális vízáramlás nincs a telepítésnél meghatározva. A kazán megfelelő hidraulikai kialakítással nagyon széleskörűen alkalmazható fűtési rendszerekhez, illetve technológiai felhasználásra. A berendezéshez opcionálisan választható külső hőmérsékletfüggő szabályozás, mely a berendezés üzemeltetését különlegesen takarékossá teszi.

A melegvízkazán vastag szigeteléssel és elegáns festett lemezburkolattal ellátva kerül kiszállításra.

Forduljon hozzánk bizalommal, ha modern és megbízható kazánokra van szüksége!